kabak vadisi

fethiyede kelebekler vadisinden daha doğuda koca bir vadi. ben 2010 ağustos 8 den 15 kadar gemile campingde kaldım. plajı tırt. nasıl tırt şöyle tırt. dalganın vurduğu yer dışında hep küçük ve ayağa batacak şekilde taşlardan oluşuyor buda denize girmeyide çıkmayıda zorlaştırıyor. vadinin her bir yanında camping alanları var çadır bungalov gibi şeyler kiralayabiliyorsunuz. bende allahtan cibinlik vardı bör böcek kaynıyor.

doğruyu söylemek gerekirse ben doğayı pek sevmem zaten yaylalarda büyüdüm patikalarda gezindim. çok aradığım bişey değil. sessiz ve tenha bir bölge. sivrisinekleride çok şerefsiz donumun altından 3 yerden soktular.şükür dalgaya denk gelmemiş =)

doğası harika ortamı süper gibi anlatan arkadaşlarınız olursa gaza gelmeyin. gidecek olursanızda doğanın gübeğine hazır olun.

çin google ı bloklamış

bu senenin başından beri çinle google arasında bi sıkıntı sürüyordu. en son çin devleti demişki arama sonuçlarına sansür koy google koymam demiş sonuç çin google ı yasaklamış. arada google docs picasa falanda kaynamış sanırım 🙂 burdan alınacak ders şu. acilen benim avareyi yayına sokmam lazım. yarın burdada google ı yasaklarlar. arama yapamayız walla.