edirnede kırkpınardaydım :)

çok zamandır arkadaşlarım var edirneli hiç fırsat olmamıştı taaki bu geçtiğimiz haftasonuna kadar 648 numaralı kırkpınar güreş şenliklerine kadar. neyse efenim öncelikle burdan trene atladık 5 buçuk saat civarında sürdü istanbuldan edirneye. aslında minibüs gibi dur kalk yapmasa daha hızlı giderdik neyse yolda şunu öğrendik tren eğlenceli ve uzun bir yolculuk. yanımıza almanız gerekenler kesinlikle yicek bişeyler 🙂 yemekli vagon yokdu çerez merezde bitince bi ara koltukları kemirmeyi düşünüyordum. en başdan sonuna kadar gezdik trenide 🙂 yol uzun sürünce insan napacağını şaşırıo.

sonra gükerin evine vardık süpper yemekler yedik annesinin halasının eline sağlık. ev on numaraydı 4 kuşakdır ordalarmış bildiğimiz tahta ev ben yürüyünce çokda gacırdamıo 🙂 bide osmaniye geldi aklıma ora daha çok gacırdıodu. edirne beklediğimden daha nemli ve sıcak bir havaya sahip. insanları piskopat değil 🙂 gökerin köpeği piskopat 🙂 onunda işi o yabancıya saldırmak ondan çok garip karşılamadım 🙂

saray içine gittik bu kırkpınar güreşlerinin olduğu yere abartmıyorum elemanın birinin bir omzu kafam kadardı adam traktör adam 🙂 hani süperman spiderman falan onun yanında bu traktörman. neyse orda dolanırken çingenelere rasladık ne kıvırıolar bildiğimiz bi kaç civataları alınmış onların bel oynak olmuş.

ordan meriçin kenarına gittik çok yürüdük ama sonunda feraha erdik. biraz sinekli ama serin bi bölgeydi ordada bi kaç takıldıkdan sonra döndük eve. pazar günüde otobüsle döndük. in my book it was a perfect trip.

her hafta sonu istanbulda tıkılıp kalıom böyle yakın mesafe gezileri yapmaya başlamayı düşündüm sonraki hedefim asos hafta sonu git gel yapıcam yorucuda olsa zevkli geçiyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *