bekara ev yok

uzun zamandır ev arıyorum. artık yanlız yaşayasım var sıkıldım kalabalıkdan gürültüden. ve neredeyse 6 aydırda sahibinden.com da ev bakıyorum. birincisi ev aramak için en kötü yer diyebilirim çünkü çok fotoğrafsız ilan var. harita özelliğini kullanmayan emlakçı dolu. bunlar direk olarak ilanların anlaşılabilirliğini azaltıyor.

klasik cümlelerle doldurulmuş ilanlar “merkeze yakın önünde durak var denize 100 metre” yahu sen haritada göstermezsen önünde ya yokuş varsa 70 derece diklikte 🙂 birkeresinde başıma gelmişti emlakçının arabaya bindik gittik bi eve nalet emlakçının yahşi arabasına bakıodum ben yokuşu kaçırmışım gözümden 🙂 sonunda 2 sene kadar taksiye verdim maaşı =)

öyle dik yokuşta oturunca insanın eve geldimi çıkası çıktımı gelesi gelmiyor. ondan dikkat etmek lazım ulaşıma uzaksa azda yokuş varsa o evde oturulmaz. emlak sektörüne uygun ve güzel bir site yapmak lazım. sahibindene rakip yok neredeyse. bi hürriyet emlak var oda çok sağlıklı durmuyor gibi.

neyse gelelim başlığa. bekara nedendir bilinmez ev yok. 13 senedir bekar yaşıom dahada evde kapı için delik açmadım onu geç matkapla duvar delmişliğim yok neden böyle bir durum söz konusu hala anlayamadım 🙂 kendine güvensiz emlak sahiplerinin toplu ve bastırılmış önlenemez hareketi. bekara ev yok =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *